avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale impozit minim
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

impozit minim

Buna ziua,

Va rog sa-mi spuneti si mie cum trebuie sa procedez.
Am o firma infiintata in oct 2009.
Pana in decembrie 2009 firma nu-si incepuse activitatea (abia de 2 luni am deschis pct lucru).
In aceasta situatie, platesc impozit minim acum, pt primul trimestru al lui 2010?

multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: lilyanna , utilizator 21:21, 13 Aprilie 2010
kajan.barna a scris:

de ce nu platesc firmele din 2009 si si cei infintati in 2010 da#-o#-o#-o#-o#-o

Nu am spus asta
In conformitate cu OG 34/2009 societatile nou infiintate nu platesc impozitul minim pentru anul in curs.
Ca urmare societatile constituite in 2010 nu platesc impozitul minim in 2010
va rog urgent ajutor!!!

am gresit incadrarea la imp minim, cu o grila mai mare. ce trebuie sa fac sa reglez imp pe profit? sa fac rectificative la decl 100 pt lunile in care am declarat eronat si apoi rectificativa la decl 101, sau doar rectificativa la 101?

va multumesc anticipat
rectificativa si la 100 si la 101
multumesc.Asa ma gandeam si eu dar nu eram f sigura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit microintreprindere MOCANU DOINA MOCANU DOINA Buna seara, va rog sa \" ma luminati\" cum calculez impozitul minim la o firma infiintata in oct.2009. Dupa parerea mea, ;) , deoarece imp.pe profit (16% )ar ... (vezi toată discuția)
Declaratie 100 trim 4 depusa pe 0 ASKIM3GET ASKIM3GET Buna ziua Este gresit daca am depus declaratia 100 pe 0 la trim 4 in conditiile in care in primele 3 trim s-a platit impozit minim, iar trim 4 a fost ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratie 100 cu zero alice53 alice53 buna seara, am depus declaratia 100 cu zero pt trim 4, tot anul am avut pierdere si am platit imp minim pe 3 trim... in acest caz trebuie sa fac doua decl ... (vezi toată discuția)