avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Debut stare de insolventa
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Debut stare de insolventa

Cand se declanseaza starea de insolventa a unei societati? La data incheierii sedintei Tribunalului, sau la data primirii instiintarii de catre societate?
Cel mai recent răspuns: deltaco , utilizator 19:09, 10 Aprilie 2010
daca n-ati fost prezent la pronuntarea data de la care curge efectul sentintei de deschidere a procedurii insolventei este data comunicarii acesteia.
Multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concordatul preventiv faleza faleza se poate folosi concordatul preventiv in cazul datoriilor fata de stat,si fata de banci (vezi toată discuția)
Diferenta intre insolventa si faliment redstyle redstyle buna ziua! avem o societate care a fost bagata in insolventa ptr suma de 1 mil vechi ..procesul abia s-a incheiat ..iar acum in urma recursului sentinta a ... (vezi toată discuția)
Declarare insolventa societate comerciala .anaf a declarat insolventa societatii comerciale de tip srl.procesul ... florin1960 florin1960 ANAF a declarat insolventa societatii comerciale de tip SRL.Procesul verbal nu a fost comunicat catre societate si administratorul a luat cunostinta de ... (vezi toată discuția)