avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Condamnata la puscarie ca am luat copilul meu de langa ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Condamnata la puscarie ca am luat copilul meu de langa un tata violent

Sunt mama unui baietel de 4 ani rezultat dintr-o relatie de concubinaj cu un cetatean roman pe teritoriul italian. Dupa 2 ani de violente din partea lui, am plecat dintr-un centru de protectie unde am fost internata cu copilul de statul italian in urma violentelor tatalui. Nu am avut acordul lui de a pleca. Acesta a anuntat autoritatile italiene, a avut loc un proces unde mi s-a solicitat suma de 4000 de euro sa ma apar,avocatul fiind dat din oficiu. Neavand suma necesara, acesta nu ma aparat si am primit un an de inchisoare cu executare. Ce pot pati daca sunt pe teritoriul Romaniei si am proces deschis de acordare custodie minor deschis in Romania?
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 16:34, 11 Aprilie 2010
O sentinta devenita definitiva si executorie se va pune in practica ....mai devreme sau mai tarziu . Nu are nicio relevanta faptul ca aveti acel proces deschis de acordare a custodiei copilului , din pacate pt dvs. ... Consultati un avocat si vedeti daca mai puteti contesta acea sentinta a autoritatilor italiene .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie copil Schafy Schafy Sunt mama unui baietel de 4 ani.Sunt cu el in Romania, iar tatal acestuia in Italia. Acesta a deschis proces de incredintare minor pe teritoriul ... (vezi toată discuția)
Statului roman nu-i pasa de copii Schafy Schafy Conform unei hotarari judecatoresti din Romania trebuie sa-mi duc copilul in Italia la resedinta de baza,la tatal lui. Cand am plecat de acolo am plecat din ... (vezi toată discuția)
Custodie copil cu mama romanca ,tata italian Meuta Georgeta Meuta Georgeta Fiica mea este in italia si sta cu copilul ei care e nascut acolo si este recunoscut de tata. Fiica mea vrea sa ceara custodia unde este mai bine din punct de ... (vezi toată discuția)