avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Termen de depunere dosar de somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Termen de depunere dosar de somaj

Buna seara.in data de 11-02-2010mi sa inchis cim cu art 56.j si pot sa benificiez de somaj.problema este ca abia in data de 09-04-2010 am reusit ca sa pot sa imi fac dosarul .si acesta am reusit cu ajutorul dumneavoastra care mati indrumat ce sa fac=D>.se poate sa fie o problema ca am reusit asa tarziu sa imi fac dosarul si sa nu mai pot sa benificiez de somaj?va multumes mult.
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 21:38, 11 Aprilie 2010
Termenul de decadere din drept este de 12 luni de la data concedierii. Veti beneficia de somaj incepand cu data depunerii cererii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim pe perioada determinata cire35 cire35 Buna dimineata.va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat.am cim pana in data de 10-02-2010.angajatorul a vrut ca sa mi prelungeasca cim dar eu nu am mai vrut.pe ... (vezi toată discuția)
Contractul de munca lise lise Buna dimineata.Am contract de munca pana 12-02-2010.Atunci angajatorul poate sa imi desfaca contractul de munca cu orice articol sau poate sa imi dea somaj?Se ... (vezi toată discuția)
Incetarea contractului de munca pe perioada determinata in timpul curgerii concediului medical. Florin Z Florin Z In 2010, dupa doua luni de somaj, am fost angajat pe perioada determinata, trei luni. Aceasta perioada a fost repetata inca de doua ori si urma sa expire la ... (vezi toată discuția)