avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Comert intracomunitar
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Comert intracomunitar

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu o problema....Lucrez la o firma care efectueaza livrare intracomunitara de carne refrigerata. Soc achizitioneaza animale, le preda cu aviz la abatorul care presteaza serviciile de sacrificare, transare, ambalare, iar abatorul preda carnea tot cu aviz. Animalele vii se cumpara de la furnizori (pers fizice sau juridice) cu factura sau borderou, dupa caz. Din punct de vedere sanitar-veterinar, ce documente tb sa emita sau sa primeasca (de la DSV) societatea care efectueaza livrarea? Ce analize tb sa solicite si sa plateasca? Legislatia DSV este foarte stufoasa....si niciun medic veterinar nu este foarte sigur pe raspunsurile la intrebarile noastre. Va multumesc anticipat pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: Mihaela Tatiana , utilizator 13:47, 12 Aprilie 2010
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare talpos iustin talpos iustin vreau sa vand in piata carne de pasare. de ce autorizatii am nevoie? am intreprindere individuala pe ferma. astept raspuns. multumesc (vezi toată discuția)
Achizitie intracomunitare georgealex georgealex Am o intrebare: am o soc care achizitioneaza \"produse\" din hartie gen prosoape, hartie igienica. Aceasta societate incheie la randul ei contracte cu alte soc ... (vezi toată discuția)
Lege nr. 145 din 2014 Raluca2017 Raluca2017 Buna ziua, dragii mei! Ma intereseaza cateva detalii referitoare la legea nr. 145 din 21 octombrie 2014, referitoare la modalitatea de comercializare a ... (vezi toată discuția)