avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Intrebare....stadiu dosar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Intrebare....stadiu dosar

cine imi poate oferi si mie un model de cerere catre politie/parchet in care cer informatii cu privire la stadiul dosarului/dosarelor care ma privesc.
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: xuser , utilizator 16:36, 6 Octombrie 2011
Cererea o veti avea in 2 exemplare, una o depuneti si pe cealalalta veti lua un nr. de inregistrare. Nu exista un model anume, insa cererea trebuie sa contina numele, prenumele, adresa la care locuiti, calitatea pe care o aveti in acel dosar, solicitarea de a va fi comunicat stadiul dosarului, data si semnatura.
Daca aveti mai multe dosare utilizati aceeasi procedura pentru fiecare dosar in parte.
Ultima modificare: Luni, 12 Aprilie 2010
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Domnule Prim Procuror,

Subsemnat________________,domiciliat in____________,str._________nr__,posesor al CI seria___nr_______in calitate de (invinuit,parte vatamata),in cauza care formeaza obiectul dosarului penal nr._____________________,privind pe _________,aflat in cercetare pentru savarsirea infractiunii de___________va rog sa imi comunicati care este stadiul cercetarilor intreprinse pana acum in acest dosar.
Formulez prezenta cerere pentru a-mi putea formula apararile..
Cu respect,


DluiPrim Procuror al Parchetului____________
pot trimite prin posta la parchet si procuroru sa-mi dea raspunsul tot prin posta?
Da puteti trimite prin posta, cu conditia sa fie "recomandata".
Sau puteti sa mergeti personal la politie/parchet sa va interesati. Acestia au program cu publicul, si cel mai probabil va vor lamuri pe loc. (totusi mergeti si cu o cerere scrisa in caz nu vor sa va ofere detalii pe loc)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Politia romana.. BEJAT BEJAT Am fost batut de 2 persoane de mau bagat in spital,am depus plangere la politie dar acestia nu au trimis dosarul la judecatorie il tot amana.Ce as putea sa ... (vezi toată discuția)
Model cerere- ajutor ContSters109788 ContSters109788 Buna ziua Ma poate ajuta cineva am si eu nevoie de un model de cerere, am doua dosare in instrumentare la IPJ si de ceva vreme nu am mai ... (vezi toată discuția)
In urma unui incident masina mea a fost distrusa total burnei bebe burnei bebe acum un an in urma unui scandal intre sotul meu si un grup din alta comuna masina mea a fost distrusa total am fc plangere pt distrugere am stiut cine a ... (vezi toată discuția)