avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... taxa de timbru partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

taxa de timbru partaj

in cazul unui proces de partaj in care nu exista bunuri ci doar un contract de credit in suma de 30000 eur (credit nevoi personale garantat cu ipoteca)se va timbra 3% din valoarea acestui contract?multumesc
Cel mai recent răspuns: pop_escu elena , utilizator 22:32, 13 Aprilie 2010
instanta va decide in ce fel si la cuantum se va timbra actiunea.
Eu nu inteleg ce interes aveti sa deschideti proces in acest caz.
am interes deoarece eu sunt titular de contract si fostul sot s-a folosit de bani, el plateste ratele,doar ca eu figurez ca imprumutat si el codebitor. Banca mi-a solicitat proces de partaj pentru a putea face cesiunea contractului pe numele lui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atribuire credit prin partaj cristina79 cristina79 Buna ziua. In 2007, in timpul casatoriei, am contractat un credit bancar pentru nevoi personale cu ipoteca (garantat cu apartamentul fratelui fostului sot), ... (vezi toată discuția)
Obligatia de a executa o hotarare judecatoreasca cristina79 cristina79 Buna ziua. In anul 2007, in timpul casatoriei, am contractat un credit bancar pentru nevoi personale cu ipoteca (garantat cu apartamentul fratelui fostului ... (vezi toată discuția)
Neducere la indeplinire a unei hotarari judecatoresti cristina79 cristina79 Buna ziua. Am contractat un credit pt nevoi personale cu ipoteca in timpul casatoriei (garantat cu apartamentul fratelui fostului sot), credit pentru care a ... (vezi toată discuția)