:)) De-acord cu tine! Te gandesti: las', imi trebuie un scaner! Si n-am apucat sa-mi fac un sait! A! Si mi-as lua un stagiar, sa nu mai alerg intre instanta si arhive... Si lasi taiorul mai incolo... :)):)):))
concluzionez ca :
ori dau spaga, ori mor de foame pe perioada stagiaturii,
daca esti proaspat absolvent, mai merge 2 ani din banii parintilor, dar cand esti pe picioarele tale de 5-6 ani, cum sa te descurci??
si de ce sa nu le de-a voie sa se inscrie la oficii?? asta-i culmea.
Draga ela, ori dau spaga ori mor de foame nu prea merge, logic... Adica, daca dai spaga ai de mancare? Nu prea cred, intrucat clar ca, daca dai spaga, omul ala e orientat dupa bani si nu are reala nevoie de tine, deci inveti mai putin, deci stii mai putin cand termini stagiatura la el. Deci vei castiga mai putin ulterior.
Mai mult, daca iti ia bani sa-ti semneze un contract, crezi ca te va plati??? :))
Deci: nu dai spaga, ai sanse sa mananci... Mai bine asa.
Si nu stiu ca stagiarii sa nu aiba voie la oficii.
eu consider ca in conditiile in care se solicit a neoficial ce-i drept o renumeratie pentru faptul ca te indruma si invata lucruri pe care in 4 ani de facultate oricum nu le inveti, si a faptului ca daca aduci clienti si nu esti in stare sa-i rezolivi ii umpli renumele de spume si clentul de problem...sa vedem ....pentru ce vrei tu 880 ron? a pentru alergatura intre toate institutiile statului cu o mana pe telefon (cu avocatul) cu cealalta pe volan si hartii in poala... da poate decontarea benzinei, a telefonului a unui suc si ceva de cheltuiala si zii merci.
Laurentiu, mon cher, ce crezi mataluta? Ca alergatura asta avocateasca intre institutiile statului este sub munca unei secretare? Stii ca o secretara are de la 200 de euro in sus? Ajunge si pana pe la 500 daca e firma buna si mult de lucru. Iar un avocat nu merita... 880 brut? Pai... ii raman in mana cam 600 lei... si daca pui vreo 200 lei benzina si un suc pe zi (3 lei, peste 20 de zile)... nu-ti mai ramane sa mananci in cele peste 8 ore cat te tine maestrul la munca.
Nu inteleg de ce unii muncesc si nu merita, altii muncesc si merita. E rusinos modul acesta de a gandi... si sa stii ca toate drumurile astea intre institutiile statului nu prea pot fi facute de un neavocat, deci maestrul acela are nevoie de tine, caci e maaaare pierdere de timp... ceea ce inseamna ca, daca le-ar face el, ar servi mai putin prompt clientii, n-ar mai avea timp de unii noi... Deci mai putini bani. Asta inseamna ca drumurile astea facute de stagiar aduc, indirect, bani. Deci meriti sa fii platit.