avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... este incalcare a proprietatii?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

este incalcare a proprietatii?

buna ziua,
Va supun atentiei urmatoarea problema:
am un teren in apropierea unei societati.Aceasta societate are pe terenul meu o baraca,si anumite materiale(cale ferata,material feros si altele).In aceasta baraca am gasit un reprezentant al unei societati de paza,care pazea respectivele bunuri din partea societatii vecine.Cui si in ce baza trebuie sa solicit eliberarea terenului respectiv?M entionez ca am titlu de proprietate si cadastru pe acel teren.
Initial formulati o adresa catre conducerea societatii respective in cuprinsul careia sa le solicitati sa elibereze portiunea din imobilul proprietatea dumneavoastra, subliniind faptul ca mentinerea constructiei (mobile) cat si a materialelor pe terenul dumneavoastra reprezinta tulburare de posesie, in caz contrar intelegand sa va adresati instantei in vederea constatarii acestui fapt si obligarea sa elibereze terenul ocupat abuziv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Întãruºare teren hot77cmc hot77cmc Bine v-am regăsit. Am cumpărat recent un teren la care a fost facuta prima data cadastrul in anul 2003(atunci terenul a fost cumparat de cel de la care l-am ... (vezi toată discuția)
Incalcare proprietate cadastrata. posibile solutii. Alkaid Alkaid Buna ziua. Problema este urmatoarea. Sunt proprietar al unui teren intravilan intr-o localitate din Valcea, dobandit prin mostenire. Anul trecut am efectuat ... (vezi toată discuția)
Tulburare de posesie augustin.bica augustin.bica am cumparat un teren acum 1 an si este ocupat de un individ abuziv care nu doreste eliberarea lui.in prima faza a zis ca nu a stiut ca eu am cumparat acel ... (vezi toată discuția)