avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită investire formula executorie civila
Discuție deschisă în Executare silită

investire formula executorie civila

Buna ziua!
Am lucrat ca analist credit la o firma de creditare .In aceea perioada am intocmit un dosar de credit si am dat unui client niste produse electronice.Ulterior am aflat ca adeverinta de salariu era falsa si am fost "fortata" sa achit contravaloarea produselor(neglijenta in serviciu) .
Am chemat in instanta persoana respectiva si dupa aprox 2 ani am obtinut o hotarare judecatoreasca prin care respectiva persoana este obligata sa-mi restituie contravaloarea produselor .
Am facut o cerere de investire cu formula executorie si am primit de la Judecatorie o comunicare de incheiere de investire cu formula executorie civila.
Acum nu stiu care este urmatorul pas , care este procedura in aceste cazuri , ce nume trebuie sa fac pentru a-mi recupera banii.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 21:16, 13 Aprilie 2010
Daca aveti hotararea judecatoreasca mergeti la un executor judecatoresc pentru executarea hotararii.
Am uitat sa mentionez , eu am domiciliul (din cartea de identitate )in Suceava , hotararea a fost emisa de Judecatoria Iasi deoarece eu la acel moment locuiam in Iasi si acolo s-a produs si incidentul. Acum insa locuiesc in Bucuresti dar voi avea mutatia in Bucuresti abia peste 1 luna.
Va rog sa-mi spuneti daca trebuie sa ma adresez unui executor dintr-un anumit judet .
Va multumesc!
Executor judecatoresc/Instanta de executare de la domiciliul/sediul debitorului.
Ultima modificare: Marți, 13 Aprilie 2010
Iuliana Cermak, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatii de proprietari goe_07 goe_07 Asociatia de proprietari in ianuarie 2011 a obtinut hotarare definitiva si irevocabila prin care obliga proprietarul unui apartament la plata de restante ... (vezi toată discuția)
Investire cu formula executorie uzoni istvan uzoni istvan Investirea hotararilor cu formula executorie se face de [b]prima instanta[/b]. In acest scop se formuleaza o cerere de investire cu formula executorie, catre ... (vezi toată discuția)
Executare - competenta executor angy_mirel angy_mirel Buna seara am o hotarare judecatoreasca cu formula executorie iar debitorii sunt doua institutii una isi are sediul in localitatea mea de domiciliu iar ... (vezi toată discuția)