avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ipoteca pe garsoniera confort 2 in suprafata de 23mp?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ipoteca pe garsoniera confort 2 in suprafata de 23mp?

Stimati domni,

V-as ruga daca se poate sa-mi raspundeti cat mai repede la intrebarea daca un imobil de tip garsoniera confort 2 in suprafata de 23 mp poate fi ipotecat?
Daca este posibila aceasta situatie, in cazul in care inchei un antecontract cu proprietarul acestui imobil se poate constata acest lucru si daca da in ce documente?
Cel mai recent răspuns: ContSters79003 , utilizator 15:10, 13 Aprilie 2010
Orice imobil poate fi grevat de un drept de ipoteca, chiar si o garsoniera confort 2 cu o suprafaţa mica. Diferenta consta in suma pe care banca o va acorda pentru un asemenea imobil si pentru care dvs. veti garanta cu el. Banca va dispune efectuarea unei evaluari a imobilului si, in raport de aceasta si de veniturile dvs., se va acorda (sau nu...:() suma solicitata.
Pentru aceasta va trebui sa prezentati bancii adeverinta de venit, copie carte de munca, fisa fiscala, actele de proprietate ale garsonierei, precum si un eventual extras de carte funciara pentru informare (pe care il obtineti de la Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliara) - in masura in care garsoniera este inscrisa in cartea funciara (daca nu, va trebui ca proprietarul sa-si inscrie dreptul de proprietate in cartea funciara).
Succes!

se cere o informare de la oficiul de cadastru si se vede ca omul are ipoteca pe garsoniera in favoarea bancii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare garsoniera Andra Stan Andra Stan Doresc sa cumpar o garsoniera. Am incheiat un antecontract la notar cu mostenitorii defunctului care a fost proprietarul garsonierei si am platit jumatate din ... (vezi toată discuția)
Cumparare garsoniera elena matei elena matei Buna ziua, Vreau sa cumpar o garsoniera de la o persoana fizica ,in garsoniera acum nu sta proprietarul .,sta unchiul proprietarei de drept,va rog sa-mi ... (vezi toată discuția)
Inscrierea intentiei de a ipoteca Irina S. Irina S. Inscrierea intentiei de a ipoteca blocheaza CF ? Daca sunt in negocieri cu un imprumutat (eu sunt cu imprumutatorul), pot prin Notar sa inscriu aceasta ... (vezi toată discuția)