avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Datorie societate telefonie mobila
Discuție deschisă în Executare silită

Datorie societate telefonie mobila

am primit de la SERVICIUL JURIDIC''combaterea fraudei si executarii silite'' o scrisoare prin care imi spun ca in termen de trei zile trebuie sa platesc o datorie catre vodafone de 826 ron .Daca nu achit ce se poate intampla?
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 20:58, 13 Aprilie 2010
Probabil ca societatea respectiva va ceda dreptul ei unei firme de recuperare, care va initia executarea silita a datoriei amintite.
veti fi executat silit , iar la aceasta suma se vor adauga cheltuieli de judecata si executare. daca au ce executa.. bunuri sau venituri
Mai intai, creditorul va trebui sa va dea in judecata pentru ca dvs. sa fiti obligat la plata "debitului" si apoi sa puteti fi in mod legal, executat silit.
Cu privire la debit, in functie de data scadentei acestuia, sunteti sau nu sunteti obligat la plata acestuia.
Daca au trecut 3 ani de la data cand, conform contractului/facturii, debitul era scadent, posibil ca aceasta suma sa fie prescrisa.

Obs.:User laurentiueu , va rog sa stergeti din mesajul dvs. denumirea societatii de telefonie mobila implicata in discutie.Ati incalcat Regulamentul de postare si riscati ca mesajul dvs. sa fie sters.Multumesc.

Editare mesaj
User Laurentiu va invit sa cititi Regulamentul de postare in forum si va rog,din nou, sa nu mai postati discutii pe aceeasi tema, de mai multe ori, in forum.
Conform aceluiasi Regulament, aceste discutii, care continua o discutie deja postata sau sunt in legatura cu acea discutie, sunt sterse.
Continuati intrebarile pe aceeasi tema la discutia deschisa initial, accesand optiunea raspunde.
Ultima modificare: Marți, 13 Aprilie 2010
Iuliana Cermak, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somati la factura neplatita-rog raspuns urgent ana maria constantinescu ana maria constantinescu BUNA ZIUA , Ma numesc Constantinescu Ana Maria iarin anul 2005 am incheiat un contract cu compania [editat] pe 2 ani, dupa care la 5 luni mi-am pierdut ... (vezi toată discuția)
De ce ma ameninta si chiar au acces la contul meu de salariat si de ce banca le da informatii despre cont DANIEL2FILIP DANIEL2FILIP acum un an am avut un abonament la [editat] pe care nu lam folosut si o firma de recuperari ma tot ameninta ca trebuie sa platesc suma de 1100 lei taxa de ... (vezi toată discuția)
Executare silita lunga lunga Buna ziua. As dorii sa stiu care sunt,procedurile in executarea silita , deoarece ,in luna Ianuarie am fost instintata ca banca,a cesionat contractul nostru ... (vezi toată discuția)