buna! am si eu o intrebare :ce pedeapsa poate lua o persoana cand intra la mine in masina (eu eram la volan tocmai vroiam sa plec) si incepe saami aplica lovituri ; am fost la politie si mi-a spus de certificat medico-legal,apoi persoana violenta hop si ia la politie sa-si scoata si ia certificat medico-legal..dar va asigur ca nu a fost lovita am reactionat in legitim aparare(propria mea masina)..Pot primi si eu amenda?
Daca spuneti ca nu l-ati lovit, atunci nu are pentru ce sa scoata certificat medico-legal. NImeni nu-i da, fara sa aiba vreo echimoza....macar.
Nu aveti de ce sa va temeti.
Dar... dv.ati scris ca nu l-ati lovit , ci ati reactionat in legitima aparare si ca , acea persona isi scoate certificat medico-legal.
NU ati scris insa , concret in ce mod ati reactionat in legitima aparare....B-)
Daca aveti martori care au fost de fata la incident atunci nu trebuie sa va faceti probleme. (doar sa nu fie rude ca ele nu sunt crezute). Cu certificatul medico-legal si cu declaratiile martorilor...ar trebui sa aveti succes.Sfatul meu este insa sa nu mergeti singur sa dati declaratie la politie. Luati-va un avocat, chiar si pentru a sti sa va spuna ce anume sa declarati si ce nu, ce probe sa propuna in favoarea Dvs.
mult succes.
av. M.Hornea
Existenta martorilor cred ca rezolva problema, in acest fel agresorul poate fi tras la raspundere. Insa eu nu inteleg, daca nu l-ati lovit si dvs. , de ce sa isi scoata certificat medical? :hm: Daca el v-a agresat in propriadvs masina si ati ripostat, poate fi luata in calcul starea de legitima aparare.
Agresiune
Cristian81
Buna ziua, un vecin a venit la mine acasa , a sunat la usa am deschis fara nicio ezitare ,deoarece nu m-am certat niciodata cu el si m-a lovit cu pumnul in ... (vezi toată discuția)