avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale deschidere firma.Ce si cum?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

deschidere firma.Ce si cum?

Buna ziua! sper ca nu va suparati daca am postat unde nu trebe.Nu ma prea pricep ne internet si nu prea am timp sa-nvat!
Asa! sunt student si as vrea sa devin distribuitor. Exp. medii optice(dvd/uri cd/uri) si as vrea so fac legal. Deci ce acte, pe unde tre sa merg si cati bani tre sa am? sunt student in TM si de domiciliu stabil il am in hunedoara Asta ar insemna sami deschid firma (cred).Va rog sa ma scuzati daca va cer prea mult!#-o
Cel mai recent răspuns: maria3000 , utilizator 21:29, 1 Aprilie 2007
Hai sa iti spun de ce ma agit atit: sincer, sunt la inceput si dupa multe cautari am reusit sa imi gasesc si eu un post pe care sper sa nu il pierd si patronul ma tot intreaba de aceste facilitati despre care a auzit el nu stiu la cine si eu nu stiu ce sa ii spun.
Acum poti sa imi spui mai departe? te rog mult de tot!!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatii bar ADELA STROE ADELA STROE am o intrebare intrucat sunt nedumirita ce autorizatii imi trebuie pentru deschiderea unui bar? certificat de clasificare? (vezi toată discuția)
Firma srl vasilegurea vasilegurea Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu niste lamuriri. 1. sotia mea a infiintat in anul1997 o firma de tip srl,are hotarire judecatoreasca,dar nu a inregistrato ... (vezi toată discuția)
Asociatiile familiare platesc impozit forfetar? tolanita tolanita BUNA ZIUA, AM UN SRL LA TARA,FARA SALARIATI DOAR ASOCIAT UNIC, PENTRU CARE A TREBUIT SA FAC CARD DE CREDIT CA SA PLATESC IMPOZITUL FORFETAR. AS VREA SA IL ... (vezi toată discuția)