avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... asistenti maternali
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

asistenti maternali

asistentii maternali angajati la primarie cu contract de munca au dreptul de a primii al 13 salar, tichete cadou de pasti,si indemnizatia de concediu de odihna neefectuat avand in vedere faptul ca salariatii care lucreaza efectiv in primarie au primit
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:11, 18 Aprilie 2010
Faceti o cerere la primarie, solicitand sa va lamureasca cei de acolo in scris.
Pentru activitatea desfasurata, personalul beneficiaza de un premiu anual egal cu media salariilor de baza sau a indemnizatiilor de incadrare, dupa caz, realizate in anul pentru care se face premierea.
Prin urmare, asistentii maternali au dreptul la al 13-lea salariu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Al 13-lea salariu in concediul de crestere al copilului carmen-luca carmen-luca Lucrez la spital ca asistenta .Din data de 5 ianuarie 2009 sunt in Concediul de crestere a copilului . La servici toate colegele mele au luat luna aceasta ... (vezi toată discuția)
Al 13 - lea salariu Allynia Allynia As dorii sa stiu daca se da sau nu se da al 13-lea salariu pe 2009. Este hotararea ordonatorului de credite? Multumesc! (vezi toată discuția)
Lichidare si incetarea contractului de munca stefaniadinu stefaniadinu Buna seara Va rog sa imi spuneti daca contractul de munca a incetat la 30 noiembrie 2009 si a fost facuta si lichidarea mai beneficiez de al 13-lea salariu si ... (vezi toată discuția)