avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Comodat sau declaratie ?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Comodat sau declaratie ?

Doresc sa-mi deschid o firma cu sediul la adresa mea de domiciliu. Dar proprietari in CF sunt parintii mei! Eu locuiesc cu parintii, fapt mentionat si in cartea mea de identitate. In aceste conditii intrebarea mea este :ce voi prezenta la Reg Comertului? Un contract de comodat intre firma mea si parintii mei sau e suficienta o Declaratie a parintilor (proprietarilor tabulari) cum ca sunt de acord ca sediul social sa fie la adresa lor de domiciliu?
Cel mai recent răspuns: haiducu , utilizator 23:25, 14 Aprilie 2010
este nevoie de un contract de comodat
contract de comodat cu imprumut de folosinta gratuit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma zolipanu zolipanu Doresc sa-mi deschid o firma intr-un apartament proprietate personala care este girat catre un credit! Doresc sa stiu ce trebuie sa fac daca trebuie sa cer ... (vezi toată discuția)
Apartament ca sediul social newaugsan newaugsan Buna ziua, Am o intrebare. Am cumparat un apartament acum 7 luni. Am aflat (din diferitele anunturi de la posta) ca apartamentul este inca sediul social ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat LADY_MUSAT LADY_MUSAT Vreau sa fac contract de comodat cu o firma pentru o camera , dar patronul firmei a cerut certificatul de rol in original. Este legal si obligatoriu sa il dau ... (vezi toată discuția)