avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Despagubire RCA
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Despagubire RCA

Buna ziua,In data de 10.01.2010 am avut un accident,din vina altui sofer,,iar acum dupa ce am asteptat 3 luni de zile,am primit instiintare ca societatea nu poate acorda despagubiri,spuneti-mi va rog ce se poate face pt ca sunt disperata. Va multumesc si astept raspuns
Cel mai recent răspuns: ContSters141672 , utilizator 16:36, 22 Aprilie 2010
Va multumesc,asi mai dori sa stiu in cat timp dupa ce am primit decizia de la CAsa de Asigurari pot actiona in instanta?
Dupa ce formulati invitatia la conciliere si au trecut 30 zile de la primirea acesteia.
Cat priveste termenul general de prescriptie al actiunii, puteti actiona asiguratorul in judecata in termen de 3 ani de la data producerii accidentului.
Ok,va multumesc,acum caut un avocat bun in Tiisoara,cine ma ajuta?
Solicitati o copie dupa expertiza lor si apoi solicitati si dvs o noua expertiza si mergeti la Comisia de Supraveghere a Asiguratorilor si faceti o sesizare impotriva soc de asigurare.In ultima instanta ii dati in judecata, dureaza foarte mult timp un procesul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare daune ionutzionutz ionutzionutz Am avut un accident in data de 10 august 2010 ,deci acum un an jumatate ,din care am fost parte pagubita,masina fiind dauna totala ,dar cei de la [EDITAT] la ... (vezi toată discuția)
Expertiza tehnica auto nickdmx nickdmx buna seara.in cursul lunii septembrie 2011 am fost implicat intr-un accident rutier soldat doar cu pagube materiale, motiv pentru care am apelat la constatarea ... (vezi toată discuția)
Carpatica nu imi plateste dauna produsa de asiguratul lor nininini nininini Am avut un accident ,la o coloana de masini m-am oprit iar in din spate am fost lovit de un Opel apoi fiind proiectat mai departe in alta masina.Am fost la ... (vezi toată discuția)