MIHAI GRIGORE 
	    	Avocat

MIHAI GRIGORE 
	    	Avocat	    

MIHAI GRIGORE, Avocat
 MIHAI GRIGORE, Avocat 	
			 Mihaela Nevoie 
	    	Avocat

Mihaela Nevoie 
	    	Avocat	    

dan755 
	    	Utilizator

dan755 
	    	Utilizator	    

Petre Enache 
	    	Avocat

Petre Enache 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 dan755	                   

Bunicul meu a decedat in urma cu aproximativ 5 ani. S-a facut succesiunea dupa partea lui tatalui meu revenindu-i 3/8, unchiului meu 3/8 iar bunicii mele ... (vezi toată discuția)
	                    dan755	                   

Bunicul meu a decedat in urma cu aproximativ 5 ani. S-a facut succesiunea dupa partea lui tatalui meu revenindu-i 3/8, unchiului meu 3/8 iar bunicii mele ... (vezi toată discuția)

mel 75	                   

buna ziua!tatal meu a murit acum cateva luni.eu sunt fiica lui el fiind divortat de mama mea, iar inainte de decesul lui a murit si copilul lui dintr-o alta ... (vezi toată discuția)
	                    mel 75	                   

buna ziua!tatal meu a murit acum cateva luni.eu sunt fiica lui el fiind divortat de mama mea, iar inainte de decesul lui a murit si copilul lui dintr-o alta ... (vezi toată discuția)

Iuliaraisa	                   

Buna ziua,
Va rog frumos daca puteti sa ma ajutati  in rezolvarea urmatoarei probleme, bunicul meu a decedat acum 5 ani, ramanand in viata decat bunica mea, ... (vezi toată discuția)
	                    Iuliaraisa	                   

Buna ziua,
Va rog frumos daca puteti sa ma ajutati  in rezolvarea urmatoarei probleme, bunicul meu a decedat acum 5 ani, ramanand in viata decat bunica mea, ... (vezi toată discuția)