avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1364 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... curtea de conturi
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

curtea de conturi

Va rog sa-mi spuneti cum se poate proceda cand,la un control al curtii de conturii,auditorii nu iau in considerare o dispozitie de santier emisa de proiectantul general,asta in situatia in care,lucrarea nu este receptionata.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 08:22, 15 Aprilie 2010
Atunci cand se va intocmi procesul verbal de control ridicati obiectiuni si semnalati aceasta neregula. De asemenea, in cazul in care veti fi sanctionati , puteti ataca procesul verbal de constatare in instanta!
B-)
La efectuarea controlului, consemnati aceste obiectiuni, pe care le veti folosi in aparare, si in cazul in care curtea va v-a sanctiona.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este obligatorie semnarea procesului-verbal al curtii de conturi? pirina pirina Sunt contabil - sef la o unitate scolara, am in control curtea de conturi si urmeaza sa-si incheie activitatea. A cerut nota de relatii pentru indemnizatia de ... (vezi toată discuția)
Raport intocmit de curtea de conturi la o institutie bugetara dorinjean dorinjean Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca raportul (cred ca asa se numeste) intocmit in urma unui control efectuat de curtea de conturi la o institutie bugetara ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis de conducere dolce_2001 dolce_2001 Buna seara,as dori sa va cer parerea despre cum ar trebui sa procedez in urmatorul caz: La data de 11.10.2010 venind dinspre Soseaua Mihai Bravu ,cand am ... (vezi toată discuția)