Am un srl caruia i-am suspendat activitatea, pe acest srl am luat in leasing trei masini pe o perioada de cinci ani, dupa trei ani nu am mai putut sa platesc ratele si le-am returnat firmei de leasing masinile, am semnat procese verbale de predare primire. Cei de la leasing mi-au spus ca este ok ca am platit trei ani rate plus avans iar ei si-au recapatata masinile pe care le vor vinde si asa isi vor acoperii toate cheltuielile. Intre timp imi returneaza o parte din biletele la ordin avalizate de catre mine ca administrator, reusesc sa vanda si masinile si ma trezesc din pura prostie cand am intrat pe situl judecatoriei Ilfov ca au cerut incuvintarea executarii silite si au obtinuta la primul termen si irevocabil.
Acum as vrea sa stiu ce vor executa ei societatea care nu a avut active niciodata si care are activitatea suspendata iar sediul social este expirat si nu mai gaseste pe nimeni de la firma acolo, ori pe mine ca administrator pentru ca am avalizat acele bilete la ordin. Ce se intampla daca nu ma gaseste executarul? Ma puteti ajuta cu informatii?