Ramona GHIUGAN 
	    	Avocat

Ramona GHIUGAN 
	    	Avocat	    

Roxana alina  Stancu   
	    	Avocat

Roxana alina  Stancu   
	    	Avocat	    

chitaila 
	    	Utilizator

chitaila 
	    	Utilizator	    

Daca doriti sa incheiati o tranzactie in acest sens, trebuie ca mostenitorii sa ajunga la o intelegere cu privire la impartirea bunurilor.
Indeea tragerii la sorti, este cel putin hazardata din punctul meu de vedere.
Fiecare dintre mostenitori va trebui sa-si prezinte optiunea cu privire la impartirea bunurilor in functie de cota corespunzatoare, iar atunci cand bunul nu poate fi impartit in mai multe parti, cel care va lua o parte mai mare, va plati catre ceilalti o sulta, reprezentand diferenta.
 Roxana alina  Stancu   
	    	Avocat

Roxana alina  Stancu   
	    	Avocat	    

cstefana	                   

Sotul meu impreuna cu inca 2 frati si o sora sunt mostenitori pe 4 terenuri plus 2constructii. Au cerut sa se faca cadastrul si intabularea pentru trei ... (vezi toată discuția)
	                    cstefana	                   

Sotul meu impreuna cu inca 2 frati si o sora sunt mostenitori pe 4 terenuri plus 2constructii. Au cerut sa se faca cadastrul si intabularea pentru trei ... (vezi toată discuția)

guia marin	                   

Buna-seara. Tatal meu a decedat in anul 1992. In urma succesiunii mama  si noi  3 frati am mostenit  fiecare  3/12  din   casa parinteasca. Mama mea este de ... (vezi toată discuția)
	                    guia marin	                   

Buna-seara. Tatal meu a decedat in anul 1992. In urma succesiunii mama  si noi  3 frati am mostenit  fiecare  3/12  din   casa parinteasca. Mama mea este de ... (vezi toată discuția)

Marin Dumitrascu	                   

AMm o problema si nu stiu ce sa fac :In urma cu 12 ani  mama mea a decedat lasand averea celor 9 urmasi . Problema e cum o impartim? proprietatea (o casa si ... (vezi toată discuția)
	                    Marin Dumitrascu	                   

AMm o problema si nu stiu ce sa fac :In urma cu 12 ani  mama mea a decedat lasand averea celor 9 urmasi . Problema e cum o impartim? proprietatea (o casa si ... (vezi toată discuția)