CI Ioana Butan 
	    	Avocat

CI Ioana Butan 
	    	Avocat	    

ContSters97923 
	    	Utilizator

ContSters97923 
	    	Utilizator	    

Lazar Ioan 
	    	Avocat

Lazar Ioan 
	    	Avocat	    

Rodica Ciobanu 
	    	Avocat

Rodica Ciobanu 
	    	Avocat	    

Marin Dumitrascu 
	    	Utilizator

Marin Dumitrascu 
	    	Utilizator	    

guia marin	                   

Buna-seara. Tatal meu a decedat in anul 1992. In urma succesiunii mama  si noi  3 frati am mostenit  fiecare  3/12  din   casa parinteasca. Mama mea este de ... (vezi toată discuția)
	                    guia marin	                   

Buna-seara. Tatal meu a decedat in anul 1992. In urma succesiunii mama  si noi  3 frati am mostenit  fiecare  3/12  din   casa parinteasca. Mama mea este de ... (vezi toată discuția)

alex333	                   

Doresc sa deschid succesiunea am divergente cu fratii si mama mea si vreau sa cer iesirea din diviziune cu un teren si casa parinteasca. Mentionez ca tatal meu ... (vezi toată discuția)
	                    alex333	                   

Doresc sa deschid succesiunea am divergente cu fratii si mama mea si vreau sa cer iesirea din diviziune cu un teren si casa parinteasca. Mentionez ca tatal meu ... (vezi toată discuția)

lorefodor	                   

Buna ziua, avem in momentul de fata o problema destul de mare in familie. Parintii mamei mele au decedat amandoi. La adresa unde au locuit ei a locuit ... (vezi toată discuția)
	                    lorefodor	                   

Buna ziua, avem in momentul de fata o problema destul de mare in familie. Parintii mamei mele au decedat amandoi. La adresa unde au locuit ei a locuit ... (vezi toată discuția)