In primul rand imi cer scuze ca imi permit sa va deranjez,In legatura cu un act de testament indraznesc sa va adresez o intrebare ,deoarece situatia este destul de disperata.
Am sa va relatez pe scurt : unchiul meu in varsta de 93 de ani(avand dese probleme cu memoria la aceasta varsta ) a lasat prin testament imobilul in care locuieste si banuiesc toate bunurile sale unei persoane care sa angajat sa il ingrijeasca ,insa dupa ce actul a fost intocmit aceasta persoana a disparut cu tot cu act!
Cum putem anula acest act ?
Va multumesc
Cosmin
aici va trebuie neaparat o expertiza psihiatrica. il duceti la un medic psihiatru care il va intreba lucruri simple. din cate am vazut, pers. cu care am fost, a fost intrebata cand s-a nascut, unde, cum se numesc parintii, ce studii are si unde le-a facut. analiza psihiatrului nu e foarte complicata. intr-un cuvant batranul trebuie sa stie cat de cat "cine este". am vazut ca a semnat acte o persoana de 82 de ani care a fost internata de vreo 3 ori la voila- spital de boli mintale, care desi ma stie de mic copil, mi-a uitat numele. asa ca daca a semnat o asa pers. sclerozata, cu siguranta va putea semna si batranul dvs. am discutat cu niste notari care mi-au spus ca lipsa memoriei la batrani n-ar fi asa impediment la semnarea actelor, fiindca uitarea e inerenta varstei. oricum situatia se schimba daca batranul sustine ca se numeste napoleon sau stefan cel mare:D apoi sa va faca testament sau alt act, nu se stie ce a incheiat deja cu persoana care ziceti ca a disparut.
Testament
ContSters65040
Am si eu o pb.Am un testament universal incheiat la notariat de la o persoana care nu-mi este nici un fel de ruda si acre imi lasa mie toata averea ei.Aceasta ... (vezi toată discuția)