avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Care e ste procedura in cazul unui obiect furat, ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Care e ste procedura in cazul unui obiect furat, atunci cand stiu la cine se afla obiectul?

Mi s-a furat un laptop de catre cineva care a fost in vizita la mine. Sunt sigura 100% de acest lucru. Cum procedez astfel incat politia sa mearga sa recupereze bunul si eventual, persoana cu pricina sa primeasca pedeapsa cuvenita (de la 1 la 10 ani inchisoare)?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 18:42, 16 Aprilie 2010
Daca am domiciliul in Bucuresti dar persoana care a furat obiectul sta in judetul Tulcea, unde depun plangere, la Politia Bucuresti?
Mergeti la sectia de care apartineti
Oricare ar fi situatia,trebuie sa mergeti la politia,unde a avut loc furtul si sa aratati uunde se afla bunul.
De asemeni trebuie sa faceti dovada ca bunurl v-a apartinut.
Politistii se vor deplasa la acea persoana pentru a a efectua o perchezitie si probabil ca va mai gasi sau nu bunul sustras.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incalcare proprietate privata si furt teodora stanescu teodora stanescu care este procedura legala prin care persoane care au incalcat o proprietate privata si au furat material lemnos pot sa fie trase la raspundere pt. fapta ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin Firsteman Firsteman buna!am comis o infractiune,dar regret enorm.Am sustras dintr-un magazin un lucru..au chemat politia,am dat declaratie,am returnat obiectul,au spus ca imi fac ... (vezi toată discuția)
Furt in tren amy_dyly_2008@yahoo.com amy_dyly_2008@yahoo.com #-o buna ziua am 20 de ani intro seara dintro prostie am furat cu un coleg o statie de emisie receptie dintr-un tren iar prietenul meu a fost prins de politia ... (vezi toată discuția)