ContSters42179 
	    	Utilizator

ContSters42179 
	    	Utilizator	    

smeagull 
	    	Utilizator

smeagull 
	    	Utilizator	    

petru lucaci 
	    	Utilizator

petru lucaci 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 lucacipetru	                   

Buna ziua.
Ma numesc Lucaci Petru si sunt angajat al unei Societati CFR,filiala a CNCFR SA.In data de 24.10.2013 am primit preaviz de concediere, urmand ca la ... (vezi toată discuția)
	                    lucacipetru	                   

Buna ziua.
Ma numesc Lucaci Petru si sunt angajat al unei Societati CFR,filiala a CNCFR SA.In data de 24.10.2013 am primit preaviz de concediere, urmand ca la ... (vezi toată discuția)

geoanca31	                   

1)cum inceteaza CIM al unui salariat pensionat pt. invaliditate, respectiv pensie anticipata?cu ce art. din codul muncii?
 (vezi toată discuția)
	                    geoanca31	                   

1)cum inceteaza CIM al unui salariat pensionat pt. invaliditate, respectiv pensie anticipata?cu ce art. din codul muncii?
 (vezi toată discuția)

aijin	                   

Buna ziua. Am o angajata care se pensioneaza pe caz de boala. Mi-a adus o decizie asupra capacitatii de munca, un singur exemplar de culoare roz. Pe acesta il ... (vezi toată discuția)
	                    aijin	                   

Buna ziua. Am o angajata care se pensioneaza pe caz de boala. Mi-a adus o decizie asupra capacitatii de munca, un singur exemplar de culoare roz. Pe acesta il ... (vezi toată discuția)