avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită TIMBRU JUDICIAR DE 3 LEI - EXISTA ?
Discuție deschisă în Executare silită

TIMBRU JUDICIAR DE 3 LEI - EXISTA ?

La o actiune reprezentand contestatie la executare introdusa de mine mi s-a solictat timbru judiciar de 3 lei. Am solicitat la posta dar mi s-a spus ca nu exista. Exista ? Sau nu ? Daca nu exista ce timbre pot lua ? Pot sa iau si din acelea de 0.15 lei , mai multe pana ajung la suma de 3 lei ? Sau cum sa procedez?
Cel mai recent răspuns: Krissia . , Alte profesii 00:29, 23 Aprilie 2010
Timbru judiciar de 3 lei nu exista dar puteti lua timbru de 1 leu de 0,15 lei sau de 0,5 lei pana ajungeti la suma de 3 lei.
exista de 1,50 lei, puteti lua doua,. sau unul de 5 lei. :) NU e nimic ca taxati mai mult, dar mai putin nu se poate...
Krissia a scris:
La o actiune reprezentand contestatie la executare introdusa de mine mi s-a solictat timbru judiciar de 3 lei. Am solicitat la posta dar mi s-a spus ca nu exista. Exista ? Sau nu ? Daca nu exista ce timbre pot lua ? Pot sa iau si din acelea de 0.15 lei , mai multe pana ajung la suma de 3 lei ? Sau cum sa procedez?

Buna ziua,
Puteti lua orice combinatie de timbre de valori care impreuna fac suma solicitata.
Pui timbre judiciare care insumate fac 3 lei. Nu este deloc complicat!
he he he...azi am gasit timbru judiciar de 3 lei. minuneeeeeee =D>Si l-am si cumparat. :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat grefa Ramona1982 Ramona1982 modalitati de obtinere si in ce situatii se cere (vezi toată discuția)
Eliberare copii autentificate? stev stev Am o nelamurire in privinta copiilor autentificate dupa certificatul de inregistrare si sentinta. Doresc sa obtin mai multe astfel de copii, 10 de exemplu ... (vezi toată discuția)
Taxa timbru certificat de grefa ? calin_andrei calin_andrei Cat mai este o taxa de timbru pentru eliberarea unui certificat de grefa? Si timbru judiciar de cat trebuie? 0,3 Lei? Multumesc ! (vezi toată discuția)