detin un teren in zona fundulea....avem toate actele..si titlu de propietate..iar veciunul de langa si-a facut in 2010 titlu de propietate pe o parte din terenul nostru..si pe noi ne-a mutat mai incolo pentru ca are "combinatii" cu primaria...ce as putea sa fac sa imi recuperez terenul?
va multumesc
Sesizati comisia locala de fond funciar sa vedeti daca este o gresala a celor care au propus validarea la comisia judeteana , cu suprafata respectiva, pentru vecinul dvs. . Daca e gresala lor, pot cere ei, anularea partiala a titlului de proprietate. In cazul in care nu se lamureste situatia, doar prin actiune in instanta, inaintata de catre dvs.chemand in judecata atat pe vecin, cat si Comisia, locala si judeteteana.
as dori sa iau un avocat sa ne ajute....am avut unu..dar nu stiu ce i-a oferit primarul...si a renuntat la caz:((...la cine sa ma duc sa cer ajutorul...si sa nu se lase intimidat de primar si tot felul de oameni care ii ofera bani sa renunte (((
In mod normal, vecinul dvs nu putea sa-si faca titlu de proprietate peste titlul pe care spuneti ca il detineti. Ar fi trebuit sa se constate nulitatea partiala a titlului dvs de proprietate pentru ca vecinul sa fie improprietarit pe partea de teren despre care vorbiti. Ce puteti sa faceti ? Depinde foarte mult de natura titlului pe care il detineti dvs si vecinul, in ce mod a fost improprietarit vecinul si in baza caror acte, natura actelor care au stat la baza emiterii titlului pe care il detineti dvs. Daca lamuriti aceste aspecte ati putea primi un raspuns .
nu stiu in baza caror acte a i-a fost dat terenul....noi avem titlu de propietate din 90'..iar lui i s-a facut titlu de propietate pe o parte din terenul nostru...pe noi ne-am mutat mai incolo..pe vecini...si mai incolo..si tot asa..am inteles de la vecini..ca ar avea nu stiu ce combinatii pe la primarie...acest om....
ca sa stiti in baza caror acte, sau sa aveti un raspuns de la primarie, mergeti si intrebati direct acolo ,sa aflati ce se intampla. NU stiu cum i-a mutat pe toti ceilalti pentru un singur om. Se pare ca nu ati avut o discutie cu cei de acolo... ca sa stiti ce e de facut. poate ca nu se suprapun parcelele.. Vorbiti si cu un expert sa faca o expertiza extrajudiciara daca e nevoie.
Ce e de facut
marius1272
Eu in urma unei succesiuni am primit o parte dintrun teren inpreuna cu ceilalti mostenitori care afost inscris in cartea funciara dupa 19 ani dela succesiune ... (vezi toată discuția)