avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... titlu de propietate....
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

titlu de propietate....

detin un teren in zona fundulea....avem toate actele..si titlu de propietate..iar veciunul de langa si-a facut in 2010 titlu de propietate pe o parte din terenul nostru..si pe noi ne-a mutat mai incolo pentru ca are "combinatii" cu primaria...ce as putea sa fac sa imi recuperez terenul?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: isabella1985 , utilizator 11:52, 19 Aprilie 2010
B-)Despre" relatiile" de la Primarie nu ma pronunt insa, in aceste conditii, aveti nevoie de un avocat curajos care sa initieze o actiune intemeiata pe prevederile Legii 18/1991, privind fondul funciar si anume constatare nulitate titlu de proprietate.
Oricum ma nedumereste faptul ca ati fost mutati fara sa va fie redus titlul de proprietate prin declarare nulitate partiala titlu, prin instanta.:O
credeti-ma ca nu stiu cum a fost posibil sa i se faca alt titlu de propietate ..peste titlu nostru......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate padure mica39 mica39 Bunicul meu a decedat acum cativa ani , dar succesiunea inca nu s-a facut. Fratele tatalui meu a fost la primarie si si-a scos titlu de proprietate pe aceasta ... (vezi toată discuția)
Ce e de facut marius1272 marius1272 Eu in urma unei succesiuni am primit o parte dintrun teren inpreuna cu ceilalti mostenitori care afost inscris in cartea funciara dupa 19 ani dela succesiune ... (vezi toată discuția)
Succesiune; modificarea titlului de proprietate mary_luky mary_luky As vrea sa stiu care este modalitatea de a modifica titlul de proprietate in cazul in care mai exista o adeverinta de improprietarire pentru o suprafata de ... (vezi toată discuția)