Am facut plangere penala pentru purtare abuziva in decembrie 2002 impotriva unei persoane.Am primit rezolutia in 2010 cu decizia de nup impotriva acesteia .Am contestat la prim-procuror si am primit un raspuns din care citez urmatoarele:"plangerea petentei se va admite in parte ,deoarece din probele administrate rezulta ca in biroul faptuitoarei a avut loc un conflict care s-a soldat cu lovirea petentei,aspect dovedit de declaratiile petentei ,ale faptuitorilor si de raportul de expertiza medico-legal al INML" de asemenea se precizeaza ca nu se mai impune audierea de martori intrucat s-a "implinit termenul de prescriptie a raspunderii penale" Se dispun:admitere in parte a plangerii ,nup fata de faptuitori doresc sa mi se aduca lamuriri cu privire la aceasta admitere in parte a plangerii,ce inseamna aceasta? si totodata,daca am contestat si in instanta as vrea sa stiu daca atarna mult decizia luata de prim -procuror in judecarea cauzei si ce sanse am in instanta avand in vedere ca s-au prescris faptele si dupa aceasta prescriere s-a constatat ca de fapt eu am fost supusa acestei fapte de purtare abuziva.subliniez inca o data ca faptele s-au prescris in timp ce dosarul se afla la Parchet.Multumesc anticipat pentru eventuale raspunsuri .
Asemena situatii ,cu complicitatea unor organe jurisdictionale sunt din ce in ce mai dese.
Formulati plangerea la CSM,astfel cum v-a indicat distinsul dn.consilier.
Daca sunt intrunite toate conditiile legale,adresati-va cu sesizare si la CEDO
Martor politist
cattie
Am fost agresata la locul de munca de o persoana din conducere si am mers la Politie unde am depus plangere pt lovire .De la INML mi s-a eliberat un certificat ... (vezi toată discuția)