avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incetare CIM dupa perioada de proba
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incetare CIM dupa perioada de proba

buna ziua
am un salaiat care a fost inregistrat in revisal cu o zi inaintea inceperii serviciului dar acesta nu s-a mai prezentat la serviciu.cum pot sa-i incetez CIM ? i-am trimis acasa convocare, am referat dar din pacate confirmarea de primire intarzie sa apara.ma gandeam la incetarea cim dupa periada de proba, se poate? acum sunt constienta ca el nu a lucrat nicio zi da nici cim nu il mai pot tine in revisal
multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:33, 21 Aprilie 2010
Ii faceti decizie ptr desfacerea contractului de munca ptr absente nemotivate, mai ales ca ati zis ca aveti si convocare....!
Buna ziua,

conform art. 31 din Codul Muncii:
Pe durata sau la sfârşitul perioadei de probă, contractul individual de muncă poate înceta numai printr-o notificare scrisă, la iniţiativa oricăreia dintre părţi.
ramona.bosinceanu a scris:

Buna ziua,

conform art. 31 din Codul Muncii:
Pe durata sau la sfârşitul perioadei de probă, contractul individual de muncă poate înceta numai printr-o notificare scrisă, la iniţiativa oricăreia dintre părţi.



Valabil numai in conditiile in care c.i.m. are inclus in continutul sau si perioada de proba.
are inclus 30 zile lucratoare dar din pacate el nu a lucrat deloc:( de la itm nu ma primit un rasp clar, iar el nu a venit in urma convocarii si eu nu pot astepta la nesfarsit acea confirmare de primire. multumesc

Poate aveti borderou de expeditie a adresei respective....!

Alte discuții în legătură

Incetare cim conf. art. 31 alin. (3) cioc natalia cioc natalia Buna seara, Am un salariat care lipseste nemotivat de la locul de munca. Acesta este inca in perioada de proba. Pot sa-i inchid contractul de munca conf. ... (vezi toată discuția)
Transmitere revisal miruna82 miruna82 Buna ziua, Referitor la data incetarii contractului si data transmiterii acesteia in REVISAL, stiu ca parerile sunt impartite... dar.. data incetarii ... (vezi toată discuția)
Perioada de proba alexandroni alexandroni Daca in CIM este prevazuta perioada de proba de 30 zile care este modalitatea de desfacere a contractului de munca ? Se inregistreaza in revisal ? Va multumesc (vezi toată discuția)