BIANCA IRINA 
	    	Utilizator

BIANCA IRINA 
	    	Utilizator	    

Ramona Bosinceanu 
	    	Consultant resurse umane

Ramona Bosinceanu 
	    	Consultant resurse umane	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Buna ziua,
conform art. 31 din Codul Muncii:
Pe durata sau la sfârşitul perioadei de probă, contractul individual de muncă poate înceta numai printr-o notificare scrisă, la iniţiativa oricăreia dintre părţi.
 loredanaelena 
	    	Utilizator

loredanaelena 
	    	Utilizator	    

cioc natalia	                   

Buna seara,
Am un salariat care lipseste nemotivat de la locul de munca. Acesta este inca in perioada de proba. Pot sa-i inchid contractul  de munca conf. ... (vezi toată discuția)
	                    cioc natalia	                   

Buna seara,
Am un salariat care lipseste nemotivat de la locul de munca. Acesta este inca in perioada de proba. Pot sa-i inchid contractul  de munca conf. ... (vezi toată discuția)

miruna82	                   

Buna ziua,
Referitor la data incetarii contractului si data transmiterii acesteia in REVISAL, stiu ca parerile sunt impartite... dar.. data incetarii ... (vezi toată discuția)
	                    miruna82	                   

Buna ziua,
Referitor la data incetarii contractului si data transmiterii acesteia in REVISAL, stiu ca parerile sunt impartite... dar.. data incetarii ... (vezi toată discuția)

alexandroni	                   

Daca in CIM este prevazuta perioada de proba de 30 zile care este modalitatea de desfacere a contractului de munca ? Se inregistreaza in revisal ? Va multumesc (vezi toată discuția)
	                    alexandroni	                   

Daca in CIM este prevazuta perioada de proba de 30 zile care este modalitatea de desfacere a contractului de munca ? Se inregistreaza in revisal ? Va multumesc (vezi toată discuția)