avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... perioada de proba
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

perioada de proba

Daca in CIM este prevazuta perioada de proba de 30 zile care este modalitatea de desfacere a contractului de munca ? Se inregistreaza in revisal ? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:31, 29 Martie 2011
Art.31 alin.4 ind.1 C.mun. prevede ca, pe durata sau la sfârşitul perioadei de probă, contractul individual de muncă poate înceta numai printr-o notificare scrisă, la iniţiativa oricăreia dintre părţi.

Incetarea c.i.m. in baza oricarui articol din Codul Muncii se inregistreaza in REVISAL si se transmite la data incetarii c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare cim perioada proba Viovas Viovas Buna ziua. Am un salariat cu cim perioada nedeterminata cu 90 zile calendaristice perioada de proba. Cele 90 zile se implinesc duminica 29.07.2012. Pot face ... (vezi toată discuția)
Anulare cim ? morenamaria morenamaria sa va prezint situatia : o firma a discutat telefonic cu 2 persoane o viitoare angajare.Se intocmesc CIM,se transmite Revisal dar cei 2 nu se mai prezinta la ... (vezi toată discuția)
Incetare cim in perioada de proba surdoiu surdoiu Buna ziua, Va rog frumos sa ma indrumati in urmatoarea problema: - am angajat o persoana cu cim, a venit o zi, dupa care a spus ca ea nu se mai poate ... (vezi toată discuția)