Buna Ziua
Am depus spre avizare la o institutie publica documentele necesare obtinerii avizelor de constructie.Un functionar public a facut copii dupa respectivele documente(contractul de vanzare cumparare si Cui-ul societatii ) pe care le-a depus ca proba intrun dosar de partaj.Avea voie sa foloseasca aceste documente fara acordul societatii comerciale respective in interes personal?este o fapta de natura penala?
Multumesc anticipat:
D.Popescu
Cred ca ar trebui sa va informati precis mai inainte de a depune o plangere penala.
De unde stiti cine a depus documentele?
In procesul de partaj nu putea sa vina aiurea, fara nicio calitate in proces, cineva la termen sa le depuna.
Poate ca partea adversa le-a depus.Ia verificati.
da le-am vazut, procesul de partaj este intre tatal meu si fosta lui sotie, ca functionar la respectiva institutie a semnat pe aviz .Documentele la respectiva institutie le-a depus firma de arhitectura,la care am apelat.la instanta au fost introduse ca probe de catre functionarul public(parte in procesul de partaj)
Daca functionarul public este parte in procesul de partaj consider ca nu este vorba de nicio infractiune.
Constituie probe in aparare si are dreptul de a se apara, de a-si proba sustinerile in fata instantei.
Dar faptul ca a folosit un document adresat institutiei si nu persoanei, document in posesia caruia a ajuns datorita functiei publice nu este o infractiune? nu era nevoie si de aceptul Societatii comerciale respectivae?Are dreptul un functionar public sa copieze documentele clientiilor institutiei respecte?si sa le foloseasca in interes personal?
Inselaciune?
adela1978
Cunoasteti cazurile de inselaciune prin asa zise contracte de publicitate prin intermediul iunei firme elvetiene de publicitate? vin niste reprezentanti foarte ... (vezi toată discuția)