avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... evacuare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

evacuare

cum poti scoate afara din casa pe cale legala niste persoane care nu mai vor sa iasa din casa de la parinti. anume o matusa si copii ei care sunt de vreo 30ani,li s-a pus in vedere sa plece dar nu prea au de gand!politia ce poate sa faca in cazul asta?multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 12:35, 21 Aprilie 2010
nu politia va ajuta ci va ajutati dvs daca faceti o actiune in instanta - evacuare. este singura cale atunci cand ei nu inteleg sa plece.
Nu au niciun drept acolo?
Cum de au locuit 30 de ani?
Politia nu va poate ajuta.
Incercati sa va angajati avocat si sa deschideti proces de evacuare daca nu sunt si ei coproprietari.

avocat Claudiu Lascoschi
parintii sunt putin cam "dusi" ei sunt de vreo 6ani in casa pentru ca si-au pierdut apartamentul dar ei nu au nimic(acte) si nici buletin pe acea adresa.
parintii sunt putin"dusi"si sunt proprietari
doar parintii in calitate de proprietari, ii pot da afara din casa sau pot face actiune de evacuare in instanta , daca se ajunge la asa ceva

Alte discuții în legătură

Parinti vor sa ma dea afara din imobil vijeliesorin vijeliesorin buna ziua la toata lumea ,povestea mea incepe in fel urmator : sintem o familie compusa din 3 frati ,sora mea nu locuieste cu noi,fratelemeu mai mic cand ... (vezi toată discuția)
Evacuarea toleratului corinuta corinuta As dori sa aflu unde isi are sediul legal, unde as putea obtine mai multe informatii despre "evacuarea toleratului" nu evacuare asotului turbulent. De exemplu ... (vezi toată discuția)
Pot evacua nepoata din casa mostenita de mine si tatal ei? mika^ mika^ Buna ziua! Va rog sa ma sfatuiti in legatura cu modul legal prin care as putea sa o evacuez pe nepoata (fiica fratelui) din casa pe care eu si fratele meu am ... (vezi toată discuția)