avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1424 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... conflict de interese sau abuz?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

conflict de interese sau abuz?

Oeste normal ca un functionar public angajat al inspectoratului de stat in constructii sa aiba sotul propietar al unei firme de constructii in acelasi oras?
daca este un abuz cum se poate proceda,prin natura functiei face presiuni asupra constructorilor si beneficiarilor
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 20:04, 20 Aprilie 2010
Atata timp cat functionarul nu este implicat personal direct si nici prin prepusi in activitati comerciale, este legal.
Banuiala legitima de influienta exista, dar dovediti legatura directa si efectul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am un apartament intr-o vila de patrimoniu, la parter. in curtea ... taraminunilor taraminunilor Am un apartament intr-o vila de patrimoniu, la parter. In curtea vilei exista o magazie din lemn cumparata impreuna cu un apartament in 1996 pe Legea 112. ... (vezi toată discuția)
Funcționar public are dreptul de a înfința o firmă? Ami1988 Ami1988 Bună ziua! sunt funcționar public și particip la un start up unde aș dori să primesc o finanțare pentru ideea mea de afacere. În caz de succes se va ... (vezi toată discuția)
Durata cerere stramutare! anamariapricop anamariapricop Va salut pe toti forumistii de pe acest site!Problema mea este urmatoarea...ma aflu intr un litigiu de munca si procesul se desfasoara in alt oras f departe de ... (vezi toată discuția)