avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... ajutor
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

ajutor

bunica este vaduva de veteran de razboi mostenitoare a unor terenuri in suprafata totala de 9ha , declarat la registru agricol la primaria comunei. impozitul trebuie platit daca nu am facut cerere de scadere
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 05:03, 21 Aprilie 2010
Bunica beneficiaza de scutire potrivit art. 16 lit.e din Legea nr. 44/94 daca nu s-a recasatorit si are terenuri arabile de pina la 5 ha.Pentru a nu se crea confuzii ar fi indicat sa aduca la cunostiinta situtia de vaduva veteran Primariei,choar daca scutirea de impozit opereaza de drept

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe teren datorat de vaduva de veteran de razboi crysenc crysenc Buna ziua, Am si eu o intrebare - sper ca am nimerit bine categoria din forum, daca nu, poate ma puteti indruma - o persoana, vaduva a unui veteran de ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit ANGEL978 ANGEL978 Buna ziua! O persoana cu grad de handicap accentuat care are domiciliul in Pitesti (la oras) poate beneficia de scutirea impozitului pe ... (vezi toată discuția)
Scutiri de taxe cmnop cmnop Sunt scutiti de la plata impozitului pe teren agricol beneficiarii legii 189/2000? (vezi toată discuția)