avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1370 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... proces fara martori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

proces fara martori

Buna .......vreau sa stiu ce se sanse ai daca ai deschis un proces pentru custodia unui copil si nu ai martori ?
Multumesc mult.Am sa mai astept un an.Pentru mine nu conteaza dar pentru copil da.
Termenul de un an este unul orientativ, nu este stabilit de lege, insa asa cum probabil ati inteles trebuie sa treaca un timp tocmai pentru a putea promova o astfel de actiune, pentru a face dovada schimbarii imprejurarilor avute anterior la luarea masurii de incredintare.
Din pacate cel mai afectat este copilul care este in dezvoltare si are deficiente majore de vorbire(desi are aproape 6 ani si foarte curand va merge la scoala) si nu se ocupa nimeni de el.Distanta pana in oras este destul de mare si nu are cine sa-l duca. Socrii mei mai au copii minori in intretinere si abea se ocupa de acestia. Din pacate una a promis mama sa faca si alta face. A promis doar sa obtina o pensie mai mare din partea mea si nu sa aiba grija de copil. Din pacate in Romania copiii sunt incredintati cu prioritate mamelor si nu se tine cont de interesul copiilor.Sunt dispus sa-i dau pensie in continuare mameidar sa pot sa ma ocup de copil macar pana se rezolva problemele mai dificile./Banii nu au valoare cand este vorba de copiii nostrii.Banii vin si pleaca dar copiii raman cu schele.
Mai nou am aflat ca poate pleca si peste granita fara acordul meu si se poate stabili unde vrea ea
:offtopic: Va rog nu mai deschideti aceeasi discutie in topicuri diferite. Mai aveti aceeasi intrebare in alt topic.
Cititi regulamentul de postare in acest sens.
Multumesc de intelegere.
Va multumesc din suflet pentru sfaturi. Imi sunt de real folos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reancredintare minor mariusbe mariusbe Buna ziua Va rog daca se poate, am nevoie de un sfat. Am un copil de 4 ani si in vara a fost incredintat mamei pt. crestere cu acordul meu. De aproximativ 2 ... (vezi toată discuția)
Solicitare incredintare minor si supunere la plata pensiei alimentare janedoe2009 janedoe2009 Buna ziua, in anul 2010,in urma divortului, minora de10ani a fost incredintata mamei de comun acord.In decursul celor doi ani care s-au scurs de la ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor john25 john25 Buna ziua, am urmatoarea intrebare: In cazul divortului intentat de sotia mea cum pot obtine tutela copilului minor(4 ani) ,precizez ca acum stam impreuna cu ... (vezi toată discuția)