avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Atasarea unui dosar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Atasarea unui dosar

Am cerut atasarea unui dosar aflat in arhiva depozit a instantei civile, la un alt dosar civil pe care il am pe rol.
Cum sa procedez ptr. a nu mai intarzia aceasta atasare? Practic, am nevoie doar sa arat ca partea avea cunostinta de anumite inscrisuri aflata in acest dosar pe care doresc sa-l atasez. Considerati ca pot face copii certificate dupa aceste inscrisuri, din care sa rezulte ca se afla in dosarul respectiv, pagina la care se afla....ptr. a nu mai insista in cererea de atasare?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: DanyD , utilizator 12:46, 28 Aprilie 2010
Daca vi s-a admis cererea de ata[are si dosarul se afla in arhiva instantei acesta va fi atasat pana la urmatorul termen de judecata acordat. Problema ar fi ca acesta sa fie atasat la vreun alt dosar care, la randul lui, sa fie in curs de solutionare la vreo instanta superioara.
Da, desigur.Depuneti copiile xerox ale inscrisurilor respective.
Pai tocmai asta este: dureaza atasarea..am cerut dar...
Ma intereseaza mai mult sa arat ca partea, avea cunostinta de aceste inscrisuri prin simplu fapt ca aceasta a fost parte si in acel dosar si..nu aveam cum sa nu le vada!
Atunci solicitati copii conforme cu cele existente in dosar, pe care apoi le depuneti in dosarul pe care il aveti acum pe rol.
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Certificat constatator ( de grefa) DanyD DanyD Mi se va elibera un certificat constatator (certificat de grefa) din care sa rezulte ca un anumit inscris se afla intr-un dosar, la un numar de pagina, dosar ... (vezi toată discuția)
Codul de procedura civila szabo doinita doina szabo doinita doina la termenul ultim am solicitat imtr-o cauza civila sa se ataseze un dosar din arhiva judecatoriei la dosarul cauzei iar judecatorul a aprobat cererea mea ... (vezi toată discuția)
Copii de pe inscrisurile aflate la dosar rrocambole rrocambole Deoarece 2 solutii pronuntate in recurs nu mi-a fost comunicate, m-am adresat instantei printr-un email cu rugamintea ca in baza art.9 lit. i din OUG 80/2013 ... (vezi toată discuția)