Petre Enache 
	    	Avocat

Petre Enache 
	    	Avocat	    

robuclr 
	    	Utilizator

robuclr 
	    	Utilizator	    

romascanu 
	    	Moderator

romascanu 
	    	Moderator	    

romascanu, moderator
 romascanu, moderator 	
			~ final discuție ~
 CI Ioana Butan	                   

Am fost dati in judecata pe calea ordonantei de plata in vederea recuperarii unei sume de bani. Intre parti este incheiat un contract care are inserata clauza ... (vezi toată discuția)
	                    CI Ioana Butan	                   

Am fost dati in judecata pe calea ordonantei de plata in vederea recuperarii unei sume de bani. Intre parti este incheiat un contract care are inserata clauza ... (vezi toată discuția)

draganoiu	                   

intr-un contract comercial este inclusa o clauza cu urmatorul continut :
" orice problema tehnica aparuta intre parti se va solutiona prin intelegerea ... (vezi toată discuția)
	                    draganoiu	                   

intr-un contract comercial este inclusa o clauza cu urmatorul continut :
" orice problema tehnica aparuta intre parti se va solutiona prin intelegerea ... (vezi toată discuția)

brebone	                   

Buna ziua,
Comunitatea dvs. online cred ca este singura in masura sa ma lamureasca asupra unei zvonistici pe care o intalnesc de ceva vreme cu privire la ... (vezi toată discuția)
	                    brebone	                   

Buna ziua,
Comunitatea dvs. online cred ca este singura in masura sa ma lamureasca asupra unei zvonistici pe care o intalnesc de ceva vreme cu privire la ... (vezi toată discuția)