ContSters42179 
	    	Utilizator

ContSters42179 
	    	Utilizator	    

FLORIN VASILIU 
	    	Consultant resurse umane

FLORIN VASILIU 
	    	Consultant resurse umane	    

Isa  Radov 
	    	Consultant resurse umane

Isa  Radov 
	    	Consultant resurse umane	    

Demisia dv. nu va dreptul de a beneficia de somaj.Nu cedati, asteptati sa faca angajatorul primul pas in concedierea dvs, procedura este destul de anevoioasa si sigur nu va respecta intreaga procedura, daca trece la restructurarea postului cu art.65(1)din CM, nu are voie sa mai angajezeze 9 luni alta persoana si dvs. aveti dr. la somaj, iar disciplinar e greu de realizat fara abateri disciplinare.
~ final discuție ~
 bassu86	                   

Am si eu o problema.
Prietena mea lucreaza la un magazin cu articole de imbracaminte. Magazinul se afla in complezul Orizont 3000 ( Brasov) iar depozitul se ... (vezi toată discuția)
	                    bassu86	                   

Am si eu o problema.
Prietena mea lucreaza la un magazin cu articole de imbracaminte. Magazinul se afla in complezul Orizont 3000 ( Brasov) iar depozitul se ... (vezi toată discuția)

iulian_stefan01	                   

Va salut...
Am si eu o problema.... Lucrez ca ag. securitate si zilele trecute am fost chemat la sediu firmei pentru a-mi da demisia la cererea sefului.....am ... (vezi toată discuția)
	                    iulian_stefan01	                   

Va salut...
Am si eu o problema.... Lucrez ca ag. securitate si zilele trecute am fost chemat la sediu firmei pentru a-mi da demisia la cererea sefului.....am ... (vezi toată discuția)

ismi3ismi	                   

Problema mea e in felul urmator:de 4 ani,sunt sef de depozit si coordonator transport,am in subordine manipulantii,soferii parcului auto,paza.Acum mi se cere ... (vezi toată discuția)
	                    ismi3ismi	                   

Problema mea e in felul urmator:de 4 ani,sunt sef de depozit si coordonator transport,am in subordine manipulantii,soferii parcului auto,paza.Acum mi se cere ... (vezi toată discuția)