avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... stabilirea raspunderii personale : refuz prezumat ?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

stabilirea raspunderii personale : refuz prezumat ?

Lichidatorul formuleaza cerere pt. stabilirea raspunderii personale in care sustine in fals (fapt usor de demonstat cu inscrisuri) ca nu a fost inregistrata la orc modificarea intervenita la statutul societatii, respectiv schimbarea sediului social. Piritul(fostul administrator al sc) depune inscrisul doveditor, respectiv Incheierea de inscriere mentiuni , din care reiese fara echivoc ca mentiunea a fost facuta la orc.
Instanta nu se pronunta pe acest inscris.
Mai mult, lichidatorul cere instantei stabilirea raspunderii personale a fostului administrator al sc prezumind refuzul prezentarii evidentei contabile. Or, lichidatorul nu a cerut niciodata fostului administrator al sc actele contabile.
Se poate prezuma refuzul ? Acesta nu trebuie sa fie explicit ?
Cel mai recent răspuns: Gabriela PĂDURARIU , Alte profesii 18:05, 10 Aprilie 2007
pe spinare?
da' eu stiam ca pe picioare!:))
da' cum copilaria mea este f. indepartata...cred ca am uitat!
pe picioare au toti:))...ideea e ca tre sa fie un loc deosebit, sa celebreze impacarea:))
k, prietene, numai sa nu regreti... ai grija ce-ti doresti... :))

Da, lara, copilarie, dulce copilarie... unde esti? :(
Iti dam ganduri bune ca ne-ai adus si tu amintiri frumoase...

P.S. Eu stiam ca dobitocul cel mai mare/ esti chiar dumitale... Da ma rog... pot fi si eu, nu ma deranjeaza... (As prefera fata de chestiunea cu parul... oriunde! Sau nu:-/)
sindicul are dreptae:O prin incheierea de deschidere a procedurii a pus in vederea administratorului sa depuna actele:((



mai mult, lichidatorul a avut posibilitatea , tot potrivit obligatiilor stabilite de legea 64/95, sa introduca actiune pt. constatarea nulitatii absolute a actului aditional (cedarea de parti sociale altui administrator, care a cumparat prin act notarial activul si pasivul societatii), dar nu a facut-o.

poate fi un motiv de casare a sentintei?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Motiv de recurs? Gabriela PĂDURARIU Gabriela PĂDURARIU Instanta de fond, desi este sesizata prin Intimpinare ca administratorul judiciar nu si-a indeplinit atributiile care-i reveneau cf. lg:85/06, nu ia nicio ... (vezi toată discuția)
Daca imobilul e cumparat de o persoana casatorita, cine semneaza contractul de comodat? meledof meledof Daca doresc sa imi infiintez o firma cu sediul intr-un apartament.Am facut rost de copie dupa actul de proprietate , daca sunt 2 proprietari (sot si sotie) si ... (vezi toată discuția)
Control fiscal firma in faliment proffex proffex Buna ziua, am si o problemea. Daca s-a dispus intrarea in faliment in procedura simplificata a unei societati si a fost numit lichidator, care inca nu si-a ... (vezi toată discuția)