avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... recuperare creante
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recuperare creante

buna ziua! am si eu o problema. in mai 2008 am facut un contract cu o comp. de telef.mobila,pe numele meu,eu pe atunci eram eleva(am dat contractul de casa a mamei mele care are alt nume deoarce a divortat)si dupa cateva luni mi a venit o factura de 210 ron si nu am platit o.De ceva timp mi au trimis somatii o firma de recuperare,iar astazi am primit o instiintare ca daca in 3 zile nu platesc suma de 1400 ron voi fi data in judecata sau executata silit. Imi puteti spune ce pot face pentru a nu fi executata silit sau data in judecata? Va mentionez k nu lucrez si nici nu am nicio proprietate pe numele meu. Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Executron , utilizator 00:33, 26 Aprilie 2010
veti fi data in judecata , fara doar si poate, dar daca nu aveti nimik pe numele dvs nu au pe ce sa va execute
iar suma de 1400 lei este exorbitanta
si ce se va intampla daca voi fi data in judecata?o sa trebuiasca sa platesc cva?sau mama mea va patii cva?imi puteti spune mai multe va rog! Multumesc
Nu va da nimeni in judecata.
Contractul cu firma de telefonie era titlu executoriu.
Veti primi o somatie de plata de la un executor judecatoresc, dar daca spuneti ca nu aveti nici un bun/venit, nu au ce executa silit.

Mama dvs. nu are nici o treaba.
Nu o sa pateasca nimeni nimic.
suma aia de 1400 este mai precis acea restanta de 210 lei + penalizari+ taxa de rezilere in jur de 900 lei, ceva de genul, acum vreau sa va intreb, dupa cat timp nu ati mai platit factura, de la data incheierii contractului cu acea firma de telefonie mobila, ca daca aveti incheiat contractul pe termen de un an de zile, sa zicem, si nu ati platit a 10-a factura(este un exemplu), respectiv a 10-a luna, din acel an contractual, iar in clauzele contractului pe care dvs il aveti incheiat cu acea firma este specificat ca in cauza de neplata a facturilor sa se rezilieze contractul dupa neplata mai multor facturi,atunci de aici provine suma de 1400 ron, de plata. Eu zic ca nu stau sa se bage in cheltuieli judecatoresti, desi motiv au..Firma de recuperare creante, este cumva Eos KSI?

Alte discuții în legătură

Hotarare cu privire la executare silita mhy85 mhy85 Buna seara, In urma cu aproximativ 3 ani sotia a incheiat un contract cu o firma de telefonie mobila. Abonametul a fost platit in avans pe 3 luni iar dupa ... (vezi toată discuția)
Telefonia mobila si prescriptia word12 word12 buna la voi si ma bucur ca existati..! acum cam 5 ani am avut abonament la [editat] si mi-a venit sa platesc cam 660 ron,dar eu nu am vb de respectiva suma si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua marianaafrem marianaafrem Am facut un contract cu o firma de telefonie in data de 02-06-2014 pe o perioada de 2 ani si am platit doar 3 facturi (adica 3 luni) . Azi 15-01-2019 am primit ... (vezi toată discuția)