avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Curte comuna
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Curte comuna

Stam 3 famili, intr-o curte comuna, din care 2 avem masini pe care le tinem in curte, dar familia care nu are masina, nu mai este de acord sa intram cu masinile in curte. Din aceasta cauza va intreb daca legal mai avem dreptul sa intram cu masinile in curte? Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 16:09, 23 Aprilie 2010
In principiu, da, aveti acest drept. Coproprietatea (sau folosinta comuna, daca nu sunteti proprietari asupra terenului) va confera acest drept, daca prin exercitarea lui nu stanjeniti exercitarea acelorasi atribute de catre cel de-al treilea coproprietar (colocatar).

nici el nu trebuie sa va stanjeneasca pe dvs nici dvs pe el

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drum servitute în curte comuna Paula Gabriela Paula Gabriela Bună ziua, avem o sentința definitiva cu recunoașterea dreptului de proprietate într-o curte comuna. Menționez ca noi avem locuință în fundul curții. ... (vezi toată discuția)
Coproprietate si trai in comun ContSters88537 ContSters88537 Buna seara, am o problema legata de coproprietatea in indiviziune. Daca eu detin apartamentul principal dintr-un imobil de P+1+MANSARDA, si sunt proprietar pe ... (vezi toată discuția)
Peretii exteriori aferenti apartamentului coproprietate indiviza ContSters88537 ContSters88537 Buna ziua, Stau intr-un imobil P+1+MANSARDA, aflat in coproprietate indiviza, din care eu detin cea mai mare parte. Intrebarea mea este daca PERETII ... (vezi toată discuția)