avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 286 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Probe aparare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Probe aparare

Va rog sa ma ajutati si sa-mi spuneti care ar fi cele mai convingatoare probe in aparare, pentru acuzatia de delapidare.
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 04:08, 24 Aprilie 2010
orice mijloc de proba admis de lege.. daca nu cunoastem speta ce raspuns asteptati d e la noi?
Angajat cu contract de munca, fara fisa postului, fara gestiune...
in ce faza procesuala sunteti?
S-a dat inceperea urmaririi penale deoarece s-a dispus expertiza contabila. Problema este ca nu s-a facut nicio cercetare.
Daca nu aveti o fisa a postului semnata e ff bine e cam greu sa fiti acuzata ca ati facut sau ca nu ati facut ceva ce nu este specificat si semnat, ca aveti cunostinta despre aceste lucruri/resposabilitati! asta e una din cele mai mari gafe pe care le poate face un angajatoR, faptul ca nu ii creaza angajatului o fisa a postului individuala si pe punstulele clare!altfel..prinde hotul..scoate-i ochii!=D>
Iar nu in ultimul rand trebuie sa se dovedeasca ca prin ceea ce ati facut ati avut si intentii rele sau ca ceea ce ati facut a fost savarsit prin vinovatie!
Ultima modificare: Vineri, 23 Aprilie 2010
ContSters125947, utilizator

Alte discuții în legătură

Probe ContSters126274 ContSters126274 Am lucrat acum un an la o firma si m-au dat in judecata pentru delapidare. Ce se intelege prin proba, cu care trebuie sa vin in apararea ea? Daca nu am, cum ... (vezi toată discuția)
Bună seara. vin cu următoarele câteva întrebări și probleme. ... Madalina2285 Madalina2285 Bună seara. Vin cu următoarele câteva întrebări și probleme. Prietenul meu a fost găsit ca și complice la viol, lovire și alte violete. În urma ce ... (vezi toată discuția)
Prezumția de vinovăție zvini zvini EXISTA PREZUMPTIA DE VINOVATIE?,SI DACA DA,IN CE CONDITII EA EXISTA? (vezi toată discuția)