avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită De necrezut !!! :stunned:
Discuție deschisă în Executare silită

De necrezut !!! :stunned:

1.Am 2 procese pe rol avand ca obiect contestatie la executare. Dupa ce am mai primit anterior o citatie in care mi se spunea ca daca mai trimit pe email actele pt proces, voi fi amendata, am facut memoriu la presedinta judecatoriei si am solicitat sa-mi comunice legea care imi interzice sa trimit actele prin e-mail, si baza legala in care pot fi amendata. Pana acum nu am primit raspuns.
2.Am primit o alta citatie in care : mi se interzice inaintarea corespondentei prin e-mail, sub sanctiunea amenzii judiciare" Ati mai pomenit asa ceva ? :stunned: :slap: Astept comentarii. Ce ati face in locul meu ? #-o
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Aprilie 2010
Krissia ., Alte profesii
Cel mai recent răspuns: George , Avocat 08:53, 25 Aprilie 2010
documentele se transmit fie prin fax, posta sau se depun direct la registratura instantei :sorry:
Actele pentru dosar, se depun prin registratura, posta, direct in sala de judecata sau prin fax, urmand ulterior sa depuneti si actul sau documentul dupa care ati transmis faxul. (faxul devine cu timpul ilizibil.)
e-mailul instantelor - fata de obiectul lor de activitate, nu poate avea scopul celor ale altor institutii sau al persoanelor fizice.
exista atributii concrete intr-o instanta. Cel care primeste actele pentru dosar,este ori registratorul, ori grefierul de sedinta si atat.
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Aprilie 2010
ContSters122901, utilizator
Foloseste fax-ul sau posta. Astfel ai si dovada faptului ca ai trimis actul . Prin mail doar daca esti in retea cu instanta, ceea ce ma indoiesc, ti se confirma trimiterea si primirea mail-ului. Posta electronica nu este inca recunoscuta ca mijloc de comunicare cu instanta astfel ca ar fi mai bine sa te adaptezi la situatia existenta.
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Aprilie 2010
Emil Lasconi, Consilier juridic
Aemilius.

Din cate stiu e-mailurile se citesc cu ajutorul sts ului. Iar daca trimiti ceva ti se inregistreaza IP-ul. Si daca aceasta metoda de comunicare nu este recunoscuta de ce exista ca infractiune violarea corespondentei electronice ? Si de ce nu mi s-a raspuns la memoriu ? Care este baza legala care interizce coresponenta electronica ? Dar amenda ?

As vrea sa vad cum arata o amenda judiciara de acest gen. As avea ce sa comunic la Strasbourg. B-) Incalcarea dreptului la aparare.Nu ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Aprilie 2010
Krissia ., Alte profesii
postati comentariile aici

www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

E-mailurile pot fi proba in dosar ? Krissia . Krissia . As vrea sa stiu si eu care este baza legala care reglementeaza corespondenta electronica. Totodata va rog sa-mi spuneti ce lege imi interzice mie sa trimit ... (vezi toată discuția)
Se poate depune o plangere contraventionala direct pe e-mail-ul instantei, cu semnatura electronica atasata? giv giv Este valabila - din punct de vedere procedural - plangerea contraventionala depusa pe adresa de email a judecatoriei competente sa judece cauza specificata pe ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea utilizarii fax-ului in corespondenta oficiala IB IB Este obligatorie sau este la latitudinea celor care comunica, utilizarea fax-ului pentru corespondenta intre persoane juridice? Exista institutii care impun ... (vezi toată discuția)