avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare-cumpararea, evictiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare-cumpararea, evictiune

IN ANUL 1993 AM CUMPARAT UN APARTAMENT PRIN NOTARIAT, DAR ACEL APARTAMENT A MAI FOST VANDUT O DATA INAINTE DE AL CUMPARA EU ALTEI PERSOANE TOT PRIN NOTARIAT. MAM TREZI CU EVACUARE CA A FOST VALABIL PRIMUL CONTRACT DE VANZARE CUMPARARE. SI EU AM FOST EVACUATA. CE POT SA FAC SA-MI RECUPEREZ ORI BANII ORI APARTAMENTUL..
Cel mai recent răspuns: ContSters79003 , utilizator 21:32, 25 Aprilie 2010
banii.. aveti nevoie urgent de un avocat care sa va ajte in demersurile dvs.. daca aveti bafta va puteti mentine si posesia asupra apartamentului pana la restituirea sumei platite
EU AM FOST PLECATA DIN TARA SI CAND AM REVENIT MULTI MI-AU SPUS CA SAR PUTEA SA FIE PRESCRIS. SE POATE SA FIE PRESCRIS?
sa cereti banii inapoi? nu, aceea obligatie de plata in sarcina vanzatorului incepe din momentul in care dvs ati pierdut in favoarea primului cumparator.. oricum mai aveti la dispozitie si plangerea ptr inselaciune.. ideea e sa nu fi trecut 2 luni de cand ati aflat de aceasta fapta a vanzatorului.. unde se afla apartamentul? in ce localitate?
Ultima modificare: Duminică, 25 Aprilie 2010
Petre Enache, Avocat
APARTAMENTUL SE AFLA IN BOTOSANI.
DECI EU DIN 1995 AM FOST PLECATA DIN TARA PANA IN 2010. INTREBAREA MEA ESTE: DIN 1993 PANA IN 2010 MAI POT SA RECUPEREZ CEVA ( BANII SAU APARTAMENTUL) ?

Alte discuții în legătură

Fals in acte? proprietar sau nu? despagubire? G3 G3 Buna ziua, Voi incerca sa schitez putin situatia in care ma aflu. Apartamentul in care stau si pe care l-am cumparat in 2010 prin \\"prima casa\\" a ... (vezi toată discuția)
Apartament confiscat de stat la plecarea din tara 1988 iahimCJ iahimCJ Vreau sa cumpar un apartament care are urmatoarea istorie: -imobil construit in 1967; pt apartament este contract de constructie pe numele proprietarului X ... (vezi toată discuția)
Clauza neclara in antecontractul de vanzare-cumparare ... iMozzie iMozzie Salutare, urmeaza sa semnez un antecontract de vanzare-cumparare pentru achizitia unui apartament iar o clauza suna cam asa: \"In calitate de promitenti ... (vezi toată discuția)