avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare-cumpararea, evictiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare-cumpararea, evictiune

IN ANUL 1993 AM CUMPARAT UN APARTAMENT PRIN NOTARIAT, DAR ACEL APARTAMENT A MAI FOST VANDUT O DATA INAINTE DE AL CUMPARA EU ALTEI PERSOANE TOT PRIN NOTARIAT. MAM TREZI CU EVACUARE CA A FOST VALABIL PRIMUL CONTRACT DE VANZARE CUMPARARE. SI EU AM FOST EVACUATA. CE POT SA FAC SA-MI RECUPEREZ ORI BANII ORI APARTAMENTUL..
Cel mai recent răspuns: ContSters79003 , utilizator 21:32, 25 Aprilie 2010
1. Nu mai scrieti cu majuscule, cititi regulamentul daca aveti dubii.
2. Explicati-ne clar: in ce data ati cumparat, in ce data a fost facuta vanzarea cealalta, cand ati fost actionata in judecata, unde ati fost citata, cand s-a finalizat si cum s-a finalizat procesul, cand ati pierdut posesia apartamentului (daca ati pierdut-o).
3. Daca ne lamurim despre ce e vorba poate va lamurim si pe dumneavoastra.
Ultima modificare: Duminică, 25 Aprilie 2010
Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat
Eu in anul 1993 am cumparat apartamentul, la aproape sfarsitului anului 1994 mam trezit la usa cu cel ce avea contractul de vanzare cumparare facut inaintea mea mam judecat dar a avut castig de cauza primul contract, am fost nevoita sa plec din tara si totul a ramas la acest nivel. mam intors in decembrie 2009 si mam interesat ce pot face, mi sa tot spus ca sa prescris. se poate asa ceva?
1. Cititi cu atentie intrebarile mele;
2. Raspundeti la toate;
3. Voi raspunde si eu.
sunt totusi 15 ani de cand ati pierdut apartamentul si vreo 16 de cand ati aflat ca ati fost inselata.
nu cred ca se mai poate face ceva

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fals in acte? proprietar sau nu? despagubire? G3 G3 Buna ziua, Voi incerca sa schitez putin situatia in care ma aflu. Apartamentul in care stau si pe care l-am cumparat in 2010 prin \\"prima casa\\" a ... (vezi toată discuția)
Apartament confiscat de stat la plecarea din tara 1988 iahimCJ iahimCJ Vreau sa cumpar un apartament care are urmatoarea istorie: -imobil construit in 1967; pt apartament este contract de constructie pe numele proprietarului X ... (vezi toată discuția)
Clauza neclara in antecontractul de vanzare-cumparare ... iMozzie iMozzie Salutare, urmeaza sa semnez un antecontract de vanzare-cumparare pentru achizitia unui apartament iar o clauza suna cam asa: \"In calitate de promitenti ... (vezi toată discuția)