ContSters102066 
	    	Utilizator

ContSters102066 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 ContSters260765	                   

Buna ziua poate sa-mi spuna cineva ce acte trebuie ca sa ma casatoresc in Brsaov cu un cetatean strain si cit timp trebuie ca sa fac aceste acte?timpul care il ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters260765	                   

Buna ziua poate sa-mi spuna cineva ce acte trebuie ca sa ma casatoresc in Brsaov cu un cetatean strain si cit timp trebuie ca sa fac aceste acte?timpul care il ... (vezi toată discuția)

Vasia	                   

Care suntactele necesare pt.cununie civilă  cu cetatean grec? 
 (vezi toată discuția)
	                    Vasia	                   

Care suntactele necesare pt.cununie civilă  cu cetatean grec? 
 (vezi toată discuția)

alice200	                   

Iubitul meu este de origine araba .El a facut facultatea de medicina  la noi cu ceva timp in urma, a fost plecat cativa ani sa profeseze in tara lui, s-a ... (vezi toată discuția)
	                    alice200	                   

Iubitul meu este de origine araba .El a facut facultatea de medicina  la noi cu ceva timp in urma, a fost plecat cativa ani sa profeseze in tara lui, s-a ... (vezi toată discuția)