avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Intrebari despre preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Intrebari despre preaviz

Am preaviz de 20 de zile lucratoare, 8 ore pe zi. Am lucrat 7 zile, 8 ore pe zi. CCM spune 4 ore pe zi timp de 20 de zile. Nu pot dialoga cu patronul referitor la program. Ce fac, ma mai duc sau nu la serviciu? :(
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:08, 5 Martie 2007
In perioada preavizului, salariatii au dreptul sa absenteze patru ore pe zi de la programul unitatii, pentru a-si cauta un loc de munca, fara ca aceasta sa afecteze salariul si celelalte drepturi. Orele absentate se pot acorda prin cumul, in conditiile stabilite de patron.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Durata munca-preaviz concediere EmiB EmiB In cazul in care un salariat este concediat pe motivul desfiintarii postului, primind un preaviz de 20 de zile lucratoare, ce durata a programului de munca va ... (vezi toată discuția)
Drepturi kabryo kabryo Preavizul este de 20 zile. In aceste zile are dreptul la 4 ore pe zi libere pt a-si cauta un alt loc de munca , sau cumulate la intelegere cu angajatorul. El ... (vezi toată discuția)
Preaviz Anastasia Cristiana Anastasia Cristiana Sunt in preaviz. Stau cate 8 ore. Stiu ca in aceasta perioada ar trebui sa stau decat 4 ore conform Deciziei primite. In lege este obligatoriu sa lucrez in ... (vezi toată discuția)