avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale inselaciune cecuri in alb fara acoperire
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

inselaciune cecuri in alb fara acoperire

un beneficiar de al societatii ne a emis un cec in alb,ulterior noi am introdus cecul il banca, fiind refuzat la plata din motivul lipsei totale de disponibil, cecul anulat, clientul fiind aflat in interdictie bancara. Asputea oare sa i fac plangere pentru inselaciune prin emitere de cecuri fara acoperire?
Cel mai recent răspuns: ContSters102066 , utilizator 19:59, 25 Aprilie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
Cecul e garantie? daca da atunci exista un pv in acest sens, iar infractiunea de inselaciune Nu exista.
Cu un avocat iscusit sau chiar un cons juridic poate sa primeasca NUP/SUP pentru infractiuna la legea cecului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fila cec ContSters111614 ContSters111614 Buna ziua.As dori daca se poate un raspuns:acum mai bine de un 1 an am trimis marfa la un client care in schimbul ei a trimis o fila cec in alb doar semnata ... (vezi toată discuția)
Fila cec anulata melyse01 melyse01 Vreau sa fac o plangare penala impotriva unui client care mi-a dat pentru marfa ridicata o fila CEC anulata fiind si in interdictie bancara. Ma puteti ajuta cu ... (vezi toată discuția)
Ce prevede art. 215 ? Myoararoshu Myoararoshu Buna seara, puteti sa-mi spuneti unde si ce contine art. 215 C.P.? Multumesc, Mioara (vezi toată discuția)