avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Refacere Carte funciara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Refacere Carte funciara

In urma unui proces de iesire din indiviziune, raportul de expertiza care a propus si lotizarea in vederea iesirii din indiviziune , a gasit o suprafata mai mare pe teren decat cea inscrisa in cartea vache .(208mp in loc de 203mp).
Procesul s-a finalizat , punerea in posesie s-a facut conform lotizarii propuse( cu ajutorul unui executor judecatoresc), procesul verbal de punere in posesie a fost semnat de toate partile.
Urmatorul pas a fost sa facem cadastru la lotul nostru.
Surpriza !!!!! nu se poate decat dupa refacerea cartii funciare pe noua suprafata.
Partea cealalta nu vrea sa semneze lucrarea sa o depunem la Oficiu .
Vor o suprafata mai mare , ce pot sa fac?????
Cel mai recent răspuns: oanagina2003 , utilizator 22:46, 26 Aprilie 2010
Să inteleg ca in lotul d-voastra a intrat suprrafata mai mare ? Daca nu este asa nu aveti nevoie de acordul vecinilor pentru intabulare.Insistati mai mult.
~ Conținut șters la cerere ~
Vecinii nu au nimic impotriva (ai lotului initial)
Lot initial 203mp (care au fost conform raport de expertixa 208mp ) au fost impartiti in doua lloturi unul de 122 mp si altul cu diferenta de 86 mp, pe baza unui raport de expertiza.
Al nostru este de 122mp . Nu pot obtine carte funciara pentru 122 mp pentru ca trebuie refacuta cartea funciara la lotul initial de 203mp. pentru noua suprafata de 208mp.Cei care nu sunt de acord(nu semneaza sunt partea adversa din proces! proprietari pe 86 mp.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un de executare silita a unei sentinte definitive de iesire din indiviziune Mircea Razvan Mircea Razvan In urma cu 3 zile (joi 11.06.)Am fost obligat sa execut silit un vecin care refuza sa imi restituie 2 suprafete de teren de vecinatate cu granite impinse de el ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune stef11111 stef11111 Buna ziua ! In anul 2006 am mostenit de la bunica mea o casa si teren curte.Bunica mostenise la randul sau aceasta proprietate de la o sora. In timpul vietii, ... (vezi toată discuția)
Mostenire in indiviziune ninasave ninasave Buna seara Mama si fratele dansei au o casa mostenire in indiviziune Nu are cadastru la casa si curte Pentru separare se face cadastru separat pentru cat ... (vezi toată discuția)